2014 YILININ ARDINDAN

2014 yılını hafızamızda iz bırakan gelişmelerle tamamladık.

08.01.2015 5022

Okul müdürümüz Refik AYYILDIZ, şubat ve mart aylarında taşıma planlama komisyonunda görev yaptı. Bu süre içinde okul müdürlüğünü müdür yardımcımız Muammer ATASOY yürüttü.

Hızır AKTAŞ - Hızır AKTAŞ

Yeni yasa ile 4 yıl görev yapan tüm yöneticilerin görev süresi sona erdi. Görevi sona eren yöneticiler arasında okulumuz müdürü Refik AYYILDIZ ve müdür yardımcımız Muammer ATASOY da vardı.

2014

Müdür yardımcımız Muammer ATASOY okulumuza veda etti.

TEOG sınavına giren 41 öğrencimizden 40´ ı tercih ettikleri okullara yerleştiler. 1 öğrencimiz ise tercihleri dışı bir okula sistem tarafından yerleştirildi. TEOG puan ortalamamız 258,238 oldu.

Ortak sınav teog 2014

Her karne döneminde olduğu gibi ocak ve haziran aylarındaki karne törenimizde heyecan ve coşku vardı.

k

Ağustos ayında yönetici değerlendirme süreci sonunda okul müdürümüz Refik AYYILDIZ görevine okulumuzda devam etti.

2014 - 2015 eğitim - öğretim yılında 59 öğrenci ve 10 öğretmenle  eğitim- öğretime başladık.

10 Kasım 2014

2 aylık uzun bir tatil sonrasında okulumuz 15 günlük seminer dönemi ile yeniden şenlendi.

20142014

Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Bestami YAYLA okulumuza veda etti.

YIL SONU

Öğretmenlerimiz Bestami beyi veda yemeği ile uğurladılar.

Haziran ayında öğretmenlerimiz tatil yemeği ile iki aylık karne tatiline ayrıldılar.

YIL SONU

Ramazan ayında Trabzon´ da bulunan öğretmenlerimiz iftar programında bir araya geldiler.

iftar 21 07 2014

Okulumuzu 2012 yılında eğitim öğretime hazır hale getiren mahallemiz iş adamı Kemal BÜLBÜLOĞLU vefat etti.

Kemal Bülbüloğlu

Kemal amcamızı minnet ve rahmetle anıyor ve

"Aniden veda ettin; Kemal amca aşk olsun,

Bize yaptığın kolej; Cennetinde köşk olsun"

diyoruz.

Öğrenci meclis başkanlığı görevine 7/A sınıfı öğrencimiz Abdulhamit USTA seçildi.

ilçe öğrenci meclisi 2014

Okul aile birliği yönenim kurulumuz oluşturuldu. Okul aile birliği başkanlığı görevine yeniden Elif GÜVEN seçildi.

"Cumhuriyet" konulu şiir okuma yarışmasında okulumuzu Kardelen GÜVEN temsil etti.

şiir dinletisi şiir dinletisi

Okulumuz müdür yardımcılığı görevine Cafer YURDUSEVEN atandı.

2014

Okulumuzun ses düzeni mahallemiz hayırsever iş adamı Zeki MAZLUM tarafından hizmetimize sunuldu.

Okulumuz bilişim teknolojileri dersi öğretmenliğine Eyüp ÇOLAK atandı.

eyüp çolak

Değerli öğretmenimize "hoş geldiniz" diyor çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

2014

Muammer ATASOY ve Bestami YAYLA beyleri hiç unutmayacağız.

2015 yuılının bol neşeli ve  başarılarla dolu bir yıl olmasını dileği ile...