2015 YILININ ARDINDAN

2015 yılını da çeşitli faaliyetlerle birlikte geride bıraktık.

04.01.2016 965

24 Ocak 2015 tarihinde öğrencilerimiz yarıyıl karne coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

karne 23 ocak 2015

Şubat ayında okul ses düzenimiz hayırsever iş adamı Zeki MAZLUM tarfından yaptırıldı.

Okulumuz müdür yardımcısı Muammer ATASOY, onuruna verilen veda yemeği ile okulumuza veda etti. Muammer hocamıza yeni görev yeri olan Yeşilova İlkokulu´ nda başarılar diliyoruz.

Yarıyıl tatilinde okulumuzun içi tamamen boyandı.

boya

Okul müdürü Refik AYYILDIZ, Mart ayında "taşımalı eğitim komisyonu"nda görev yaptı. Bu süre içinde okul müdürlüğüne müdür yardımcısı Cafer YURDUSEVEN vekalet etti.

Nisan ayında okulumuzda maarif müfettişlerimizce denetleme yapıldı.

rehberlik

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

23 Nisan şiir yazma yarışmasında Gülennur ŞAHİN il 3. sü oldu.

28-29 Nisan tarihlerinde 2014 -2015 eğitim öğretim yılının ikinci Teog sınavları yapıldı.

19 Mayıs Atatürk´ ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

2014 - 2015 mezunları

8. sınıftan mezun olan öğrencilerimiz okulumuzun onarımını yaptırarak eğitime hazır hale gelmesini sağlayan Kemal BÜLBÜLOĞLU´ nun kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Kemal Bülbüloğlu 2015

14 Haziran 2015 tarihinde öğrencilerimiz karnelerini alarak tatile girdiler.

KARNE 2015

Yaz tatilinde okulumuzun bahçesindeki eksiklikler giderildi. Bu kapsamda duvar korkuluğumuz, dış kapı bahçemiz, basketbol potamız ve futbol kalemiz yapıldı. Bize destek veren Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin GENÇ´ e teşekkür ediyoruz.

kalebahçe

TEOG sonuçları açıklandı. 435 puanla Sonay YAZICIOĞLU en yüksek puanı alarak Sosyal Bilimler Lisesi´ ne yerleşti.

Diğer öğrencilerimizin tamamı da tercih ettikleri okullara yerleştiler. Mezun olan öğrencilerimize üst öğrenimlerinde başarılar diliyoruz.

Eylül ayında 2015-2016 eğitim - öğretim yılı başladı.

Ekim ayında öğrenci meclis başkanlığı seçimleri yapıldı. Başkanlığa Kardelen GÜVEN seçildi.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı. Birlik Başkanlığına Aslı NADİR seçildi. 3 yıl okul aile birliği başkanlığı görevini yerine getiren Elif GÜVEN´ e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursları açıldı.

Aygören Vadisi Derneği´ nce okulumuza maddi - manevi destek sağlandı.

Ailelerimize yönelik aile eğitimi semineri tanıtım toplantısı yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yoğun yağmur altında kutlandı.

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kasım ayı I. TEOG sınavı yapıldı.

Okulumuzda FATİH PROJESİ hizmete girdi.

Yılın tek üzücü haberi ise bilişim teknolojileri öğretmenimiz Eyüp ÇOLAK´ ın tayninin çıkması oldu. Değerli öğretmenimize yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şükür KÖSE okulumuzu ziyaret ettiler.

2016 yılında da nice güzellikleri tüm paydaşlarımızla birlikte yaşamak dileği ile...