AİLE EĞİTİMİ KURS TOPLANTISI

Okulumuzda 10/12/2015 ( perşembe günü ) tarihinde saat : 13.00´ da aile eğitimi kurs toplantısı yapılacaktır.

08.12.2015 498

Eğitimde öğretmen - öğrenci - veli işbirliğini geliştirebilmek için velilerimize yönelik aile eğitimi kursu düzenlenmesi planlanmaktadır.

Ortahisar Kaymakamlığı, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aygören Vadisi Derneğince organize edilecek olan kurs ile ilgili ön toplantımıza tüm velilerimizin katılmasını önemle rica ederiz.

Not: Aygören Vadisi Derneği Akyazı, Gürbulak, Ayvalı, Gündoğdu, Yeşilhisar, Yeşilova, Uğurlu, Akkaya, Karakaya, Karlık, Doğançay, Fatih, Ağıllı mahallelerimizi kapsayan vadiye eğitim hizmeti vermek amacı ile kurulmuş bir dernektir. Okullarımıza kırtasiye, giyecek, gıda gibi yardımlarda bulunmayı amaç edinmiştir.