EĞİTİM BÖLGESİ TOPLANTISI

Okulumuzun da dahil olduğu I. Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu toplantısı yapıldı.

28.01.2015 1022

Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ nda okul müdürü Süleyman DEĞİRMENCİ başkanlığında bölge okul müdürlerinin katıldığı toplantıda 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci dönemi değerlendirildi. Özellikle ölçme ve değerlendirme konusunun ön plana çıktığı toplantıda öğrencilerimizi mağdur edecek değerlendirmelerden uzak durulması ve tüm öğrencilerin bizim çocuklarımız olduğu düşüncesi ile hareket edilmesi temennisinde bulunuldu. Her sınav sonrasında  analizlerin yapılmasının önemi vurgulandı.

Özellikle ortaöğretimde nakil ve geçişlerin okullarda sınıf bütünlüğünü sağlamada sıkıntılar oluşturduğu ifade edildi.

İkinci dönemde ortak (Sergi - şiir dinletisi) programların planlanması kararlaştırıldı.

Toplantının ilerleyen bölümüne Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE ve Şube Müdürü Süleyman ADIGÜZEL teşrif ettiler. Bu toplantılara katılma nezaketi göstermeleri nedeni ile okul müdürlerince kendilerine teşekkür edildi.

Yeşilova Kemal Bülbüloğlu Ortaokulu müdürü Refik AYYILDIZ tarafından Yeşilova ve Uğurlu´ nun bağımsız eğitim bölgesi olması düşüncesi gerekçeleri ile birlikte dile getirildi.

9 Şubat 2015 tarihinde Zümre başkanları toplatılarının yeri, zamanı ve gündemi tartışıldı ve kararlaştırıldı.

27 Ocak 201527 Ocak 201527 Ocak 2015

İkinci dönemde başarılı, sağlıklı ve verimli bir dönem geçirilmesi dileği ile toplantı sona erdi.

272727 27 Ocak 2015