HER ÖĞRENCİYE BİR FİDAN

Orman ve Su işleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon  Milli Parklar Şube Müdürlüğü´ nce  okulumuzda her öğrenciye bir çam fidanı dağıtıldı.

29.12.2015 657

Orman mühendisleri Aygül ARSLAN DİKBAŞ  ve Aysel OCAK  tarafından öğrencilerimize ağaç ve orman içerikli sunu ve çizgi film gösteriminden sonra öğrencilerimize çam fidanları dağıtıldı.

Okul müdürü Refik AYYILDIZ, değerli mühendislerimize teşekkür ederek öğrencilerden aldıkları çam fidanlarını evlerinin bahçelerine dikerek bakımlarını yapmalarını ve bugünün anısı olarak şimdi fidan olan çamların ağaç olduğu günleri de görmelerini dilediğini söyledi.

Okul Aile Birliği Eski Başkanımız Şenol MAZLUM´ a  bu çalışmaya destek olması nedeni ile teşekkür ediyoruz.