KARNE COŞKUSU

Bugün okulumuzda yeniden karne heyecanı ve coşkusu vardı.

23.01.2015 2086

Karne töreninde okul müdürümüz Refik AYYILDIZ, bir dönem boyunca yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını hep birlikte gördüklerini ifade ederek 15 günlük tatil döneminin çok iyi değerlendirilmesini istedi. Öğrencilerimizden karnesinde notları yüksek olanların da, istediği notu karnesinde göremeyenlerin de  çalışmalarını artırarak sürdürmelerini isteyen okul müdürümüz öğrencilerimizden bol bol kitap okumalarını ve derslerini tekrar etmelerini istedi.

İftihar Belgesi ile ödüllendirilen Kardelen GÜVEN ve Serkan ÖZDEMİR´ e ödülleri Neşe ÖZBEK ve Melek AKBULUT öğretmenlerimiz tarafından verildi. Birinci dönemde en yüksek nota sahip olan öğrencimiz Fatmanur DEĞİRMENCİ okul müdürümüz tarafından tebrik edildi.

TEOG´ da din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Yabancı dil derslerinden tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimizce alkışlandı.

Tören sonunda okul müdürümüz Refik AYYILDIZ, tüm öğretmenlerimize vermiş oldukları emek nedeni ile teşekkür etti.

karne 2015karne 23 ocak 2015karne 23 ocak 2015karne 23 ocak 2015karne 2015karne 2015karne 2015

İkinci dönemde buluşmak üzere hoşçakalın çocuklar...