KARNE COŞKUSU

2014-2015 eğitim - öğretim yılı öğrencilerimizin karnelerini almaları ile sona erdi.

13.06.2015 1240

KARNE 2015KARNE 2015KARNE 2015KARNE 2015KARNE 2015KARNE 2015KARNE 2015

Karne töreninde konuşan okul müdürü Refik AYYILDIZ, zamanın çok hızlı geçtiğini belirterek sanki daha dün okulun ilk günüydü, işte bakın bu eğitim yılının son günündeyiz. Tatil de bu hızla geçecek ve eylül ayında yine burda olacağız. Tatilde bol bol kitap okuyunuz ve derslerinizi mutlaka kontrol ediniz. 8. sınıftan mezun olan öğrencilerimize yolunuz ve bahtınız açık olsun diyorum. Güle güle gidin çocuklar. dedi.

Ayrıca sizi sizden daha çok düşünen ve bir yıl boyunca emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum diyen okul müdürü Refik AYYILDIZ, karnelerinizi inceleyin ama notları düşük olan öğrenciler üzülmesin sadece daha çok çalışsın; notları yüksek gelen öğrencilerimiz de rehavete kapılmasın ve derslerini tekrar etsin dedi.

KARNE 2015

5. sınıf birincisi Serkan ÖZDEMİR,

6. sınıf birincisi Fatmanur DEĞİRMENCİ,

7. sınıf birincisi Nida KADAGAL,

8. Sınıf birincisi Alanur KOÇ´ a ödülleri verildi.

İftihar Belgesi ile ödüllendirilen Gülennur ŞAHİN´ e ödülü görsel sanatlar dersi öğretmeni Aynur BATMAN tarafından verildi.

KARNE 2015

İYİ TATİLLER SEVGİLİ ÇOCUKLAR...